weicheng-2
weicheng-11
weicheng-3
about-left

Wilujeng sumping di WEICHENG

kalayan cinta & kumawula

Weicheng Fire Pencegahan Téhnologi Grup Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan kimia anu kalibet dina pamekaran sareng produksi alat-alat pemadam kebakaran sareng bahan tahan seuneu, kalayan fasilitas sareng alat-alat produksi doméstik anu jero. Perusahaan ngagaduhan departemén téknologi, departemen produksi, departemén pamariksaan kualitas, departemen manajemén perusahaan, departemen jasa saatos-penjualan, departemén pamasaran, departemen pamasaran, departemen kauangan, departemén SDM. Ngaliwatan sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2000, sistem kualitas ketat mastikeun kualitas luhur sareng stabilitas tinggi produk urang.

diajar deui

fitur urang

Kami yakin yén salami pikeun pertimbangan konsumén, iman anu saé mangrupikeun pondasi, kahirupan anu tulus, janten sobat anjeun.

  • High Quality

    Kualitas luhur

    Ngaliwatan sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2000, sistem kualitas ketat mastikeun kualitas luhur sareng stabilitas tinggi produk urang.
    diajar deui
  • High Reputation

    Reputasi Tinggi

    Jeroan sareng kerangka struktur baja kandel palapis seuneu-tahan, palapis kabel tahan seuneu sareng produk unggulan sanésna ngagaduhan reputasi tinggi di Cina.
    diajar deui
  • Based on Sincerity

    Dumasar kana Ikhlas

    Dina desain produk, produksi sareng penjualan, perusahaan teras-terasan nuturkeun filosofi bisnis "berorientasi pada kajujuran sareng integritas"
    diajar deui

Produk Kami

Aya 22 jinis dina 5 seri produk perusahaan urang.

WeiCheng Warta

Weicheng Fire Pencegahan Technology Group Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan kimia anu kalibet dina pamekaran sareng produksi alat-alat pemadam kebakaran sareng bahan tahan seuneu