about-us-factoryWeicheng Fire Pencegahan Téhnologi Grup Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan kimia anu kalibet dina pamekaran sareng produksi alat-alat pemadam kebakaran sareng bahan tahan seuneu, kalayan fasilitas sareng alat-alat produksi doméstik anu jero. Perusahaan ngagaduhan departemén téknologi, departemen produksi, departemén pamariksaan kualitas, departemen manajemén perusahaan, departemen jasa saatos-penjualan, departemén pamasaran, departemen pamasaran, departemen kauangan, departemén SDM. Ngaliwatan sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2000, sistem kualitas ketat mastikeun kualitas luhur sareng stabilitas tinggi produk urang.

Aya 22 ragam dina 5 séri produk perusahaan urang, anu parantos dijual ka Shandong, Beijing, Tianjin, Hebei, tilu propinsi wétan, Mongolia jero, Xinjiang, Gansu, Ningxia, Shanxi, Anhui, Guizhou, Hubei, Hunan, Chongqing, Guangdong, Guangxi, Fujian sareng propinsi 20 anu sanés sareng daérah otonom, kalebet bahan plugging organik anu fleksibel, bahan plugging seuneu-buktina, kantong seuneu, kantong tahan seuneu, ultra-ipis struktur baja jero rohangan lapisan palapis seuneu, bahan pelapis luar sareng jero rohangan palapis retardant seuneu, palapis kabel retardant seuneu sareng produk unggulan sanésna ngagaduhan reputasi tinggi di Cina. Sadaya produk parantos lulus dina ujian ketat ngeunaan pusat penilaian kualifikasi produk seuneu tina Departemen Kaamanan Umum Republik Républik Cina, sareng ngaliwat pengawasan kualitas nasional sareng Pusat Pamariksaan pikeun sistem pemadam kebakaran sareng komponén tahan seuneu, sareng kinerja tahan seuneu sareng indikator kinerja utama parantos ngahontal atanapi ngaleuwihan standar nasional anu aya hubunganana.

Perusahaan sok taat kana filsafat bisnis "kaikhlasan salaku pondasi silaturahmi, iman salaku jalan bisnis", dina desain produk, produksi sareng penjualan, taat kana prosés sadayana, multi tautan demi konsumén. "Service home "Sareng" robih kanggo palanggan ".

Kami yakin yén salami pikeun pertimbangan konsumén, iman anu saé mangrupikeun pondasi, kahirupan anu tulus, janten sobat anjeun.

Kualifikasi

certificate-(11)
certificate-(5)
certificate-(10)
certificate-(13)
certificate-(4)
certificate-(9)
certificate-(8)
certificate-(3)
certificate-(15)
certificate-(14)
certificate-(2)
certificate-(1)
certificate-(7)
certificate-(6)