Palapis seuneu retardant seuneu

Lapisan tahan kabel kabel tipe CDDT-AA mangrupikeun jinis palapis tahan seuneu anu dikembangkeun ku perusahaan urang numutkeun standar Menteri kaamanan umum GA181-1998. Produkna diwangun tina sagala jinis tahan seuneu, palastik sareng sajabina. Éta kabel cai sareng listrik anu maju di nagara éta. Produk ieu tiasa ngahasilkeun insulasi busa bolu anu seragam sareng padet nalika dipanaskeun. Éta sacara efektif tiasa ngahambat sareng ngahalangan panyebaran sareng panyebaran tina seuneu, sareng ngajagi kabel sareng kabel. Kauntungan utama na nyaéta: panangtayungan lingkungan, teu aya polusi, henteu toksik sareng teu raos, henteu ngancam kana kaséhatan tanaga palapis. Produk ieu ogé ngagaduhan ciri palapis ipis, caket anu kuat, kalenturan anu saé, sareng fungsi insulasi sareng anti korosi anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Lapisan seuneu tina kabel
Modél spésifikasi 25kg / tong
Wengkuan Aplikasi Hal ieu loba dipaké pikeun pangubaran seuneu tina kabel kabel sareng kabel di pembangkit listrik, industri sareng

pertambangan, telekomunikasi sareng gedong sipil;

éta ogé tiasa dianggo pikeun panangtayungan seuneu tina kai

struktur, struktur logam, sareng kaduruk

substrat dina rékayasa bawah tanah.

Kauntungan produk 1. pilem ipis sareng tahan seuneu alus teuing2. Gampang konstruksi, nyikat, nyemprot, jst.

3. résistansi seuneu anu saé sareng tahan cai

4. Lapisan busa spons anu seragam sareng padet dibentuk saatos seuneu,

anu ngagaduhan pangaruh insulasi seuneu sareng panas anu signifikan

Bubuka

Lapisan tahan kabel kabel tipe CDDT-AA mangrupikeun jinis palapis tahan seuneu anu dikembangkeun ku perusahaan urang numutkeun standar Menteri kaamanan umum GA181-1998. Produkna diwangun tina sagala jinis tahan seuneu, palastik sareng sajabina. Éta kabel cai sareng listrik canggih di nagara éta.

Produk ieu seueur dianggo pikeun pangubaran seuneu tina kabel sareng kabel di pembangkit listrik, ranjau, telekomunikasi sareng gedong sipil. Éta ogé tiasa dianggo pikeun panangtayungan seuneu tina bahan dasar anu durukan tina struktur kai, wangunan struktur logam sareng rékayasa bawah tanah.

Pangwangunan

Sateuacan diwangun palapis kabel seuneu, debu anu ngambang, noda minyak sareng sundries dina permukaan kabel kedah diberesihan sareng digosok, sareng pangwangunan palapis tahan seuneu tiasa dilaksanakeun saatos permukaanna garing.

Lapisan tahan seuneu pikeun kabel kedah disemprot sareng disikat, sareng kedah dicampur sareng dianggo sacara merata. Nalika palapisna rada kandel, éta tiasa diincer ku jumlah cai keran anu pas pikeun mempermudah nyemprot.

Kalapis cai sareng anti polusi kedah dijagaan dina waktos sareng sateuacan diwangun.

Pikeun kabel sareng kabel nganggo kulit plastik sareng karét, kandel lapisan na 0,5-1 mm, sareng jumlah palapisna sakitar 1,5 kg / m, pikeun kabel anu terisolasi dibungkus kertas minyak, lapisan lawon gelas kedah dibungkus heula , teras palapisna kedah diterapkeun. Upami pangwangunanna dilumangsungkeun di luar ruangan atanapi di lingkungan anu lembab, varnis anu cocog kedah ditambihan.

Bungkusan sareng Transportasi

Lapisan tahan seuneu kabel bakal dibungkus dina logam atanapi tong plastik.

Lapisan tahan seuneu kabel kedah disimpen dina lingkungan anu tiis, garing sareng berventilasi.

Nalika ngangkut, produkna kedah dijaga tina panonpoé.

Mangsa panyimpenan épéktip palapis kabel seuneu tahan hiji taun.

Indéks Kinerja

2840
3
Cable fire retardant coating (3)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    patali produk