• Cable fire retardant coating

    Palapis seuneu retardant seuneu

    Lapisan tahan kabel kabel tipe CDDT-AA mangrupikeun jinis palapis tahan seuneu anu dikembangkeun ku perusahaan urang numutkeun standar Menteri kaamanan umum GA181-1998. Produkna diwangun tina sagala jinis tahan seuneu, palastik sareng sajabina. Éta kabel cai sareng listrik anu maju di nagara éta. Produk ieu tiasa ngahasilkeun insulasi busa bolu anu seragam sareng padet nalika dipanaskeun. Éta sacara efektif tiasa ngahambat sareng ngahalangan panyebaran sareng panyebaran tina seuneu, sareng ngajagi kabel sareng kabel. Kauntungan utama na nyaéta: panangtayungan lingkungan, teu aya polusi, henteu toksik sareng teu raos, henteu ngancam kana kaséhatan tanaga palapis. Produk ieu ogé ngagaduhan ciri palapis ipis, caket anu kuat, kalenturan anu saé, sareng fungsi insulasi sareng anti korosi anu saé.