Panyegelan seuneu anu elastis

Ngagunakeun emulsi berbasis cai salaku bahan dasar, nyolokeun daérah aplikasi: nyolok sendi pigura tina panto panto kalayan syarat anu ketat pikeun pencegahan haseup. Tipe ékspansi sealant fireproof, dina raraga kéngingkeun pangaruh panyalindungan seuneu anu diperyogikeun, larapkeun ketebalan anu parantos ditangtukeun pikeun nangtoskeun yén panyégél éta ngagaduhan kontak sareng permukaan bahan dasar pipa pikeun kéngingkeun kakuatan perekat anu paling hébat. Pikeun mastic kaleuleuwihan, sateuacan janten cangkéng, éta tiasa dipiceun ku cai. Seal fireproof sealant, bersihkeun bukaan, sareng siapkeun kanggo ngempelkeun permukaan gabungan FS-I kedah dicabut lebu, lebu, noda minyak, ibun, lilin, sareng sajabana, sareng tetep garing. Hiji komponén, berbasis cai, asam akrilik mérésan seuneu-buktina mangrupikeun segel antifungal performa tinggi. Éta tiasa nolak suhu luhur sareng tekanan tinggi. Éta tiasa nolak suhu luhur, suhu handap, ultra-tinggi, sedeng, tekanan-handap sareng tekanan négatip, ogé kecepatan-gancang. Sealant komponén tunggal, henteu napel, beureum poék, témpél hideung némpelkeun, henteu padet dina suhu kamar sareng ablates dina suhu luhur Seal retardant sealant mangrupikeun jinis anyar tina hiji komponén seuneu. Dina taun-taun ayeuna, pikeun nyumponan kabutuhan pamekaran ngawangun téknologi hemat énergi, digabungkeun sareng kaunggulan produk dalam sareng luar negeri, éta didamel tina bahan molekular anu luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Panyegelan seuneu anu elastis
Modél spésifikasi 25 PCS / kotak
Kauntungan produk Komponén tunggal, kalayan kalenturan anu hadé sareng caket, ngawangun struktur jaringan anu padet saatos diduruk dina seuneu; sacara efektif tiasa nyegah seuneu sareng mindahkeun panas; retardant seuneu efisien, konstruksi merenah
Wengkuan Aplikasi 1. permukaan sealing tina sesah lantai slab terlantar, caulking témbok, pipa mékanis, pipa ventilasi, pipa insulasi termal, sareng sajabana 2. Papan palapis api-api sealing sela; sendi antara luhur témbok sareng lantai; 3. Paparan Sambungan sambungan handapeun suhu luhur ngagaduhan syarat anu ketat pikeun panyegelan pencegahan haseup; sealing tina kelim sambungan pigura panto
Résistansi Seuneu 120min

Daérah Aplikasi

plugging gabungan sealing pigura panto kalayan sarat ketat pikeun pencegahan haseup. Tipe ékspansi sealant fireproof, dina raraga kéngingkeun pangaruh panyalindungan seuneu anu diperyogikeun, larapkeun ketebalan anu parantos ditangtukeun pikeun nangtoskeun yén panyégél éta ngagaduhan kontak sareng permukaan bahan dasar pipa pikeun kéngingkeun kakuatan perekat anu paling hébat. Pikeun mastic kaleuleuwihan, sateuacan janten cangkéng, éta tiasa dipiceun ku cai. Seal fireproof sealant, bersihkeun bukaan, sareng siapkeun kanggo ngempelkeun permukaan gabungan FS-I kedah dicabut lebu, lebu, noda minyak, ibun, lilin, sareng sajabana, sareng tetep garing. Hiji komponén, berbasis cai, asam akrilik mérésan seuneu-buktina mangrupikeun segel antifungal performa tinggi. Éta tiasa nolak suhu luhur sareng tekanan tinggi. Éta tiasa nolak suhu luhur, suhu handap, ultra-tinggi, sedeng, tekanan-handap sareng tekanan négatip, ogé kecepatan-gancang. Sealant komponén tunggal, henteu napel, beureum poék, témpél hideung némpelkeun, henteu padet dina suhu kamar sareng ablates dina suhu luhur Seal retardant sealant mangrupikeun jinis anyar tina hiji komponén seuneu. Dina taun-taun ayeuna, pikeun nyumponan kabutuhan pamekaran ngawangun téknologi hemat énergi, digabungkeun sareng kaunggulan produk dalam sareng luar negeri, éta didamel tina bahan molekular anu luhur.

Sacara umum, cara nangtung dipaké pikeun idéntifikasi, anu dibagi kana FV-0, Fv-1 sareng Fv-2 numutkeun pangaruh tésna ti luhur ka handap. Hal ieu utamakeun dianggo pikeun panyegelan struktur témbok témbok fireproof, sareng éta peryogi kamampuan deformasi anti perpindahan sareng pencegahan seuneu sareng haseup, asam akrilik seel seuneu-buktina cocog sareng jinis gun. Tipe ukuran seuneu-buktosna ukuran bahan seuneu-buktina mangrupikeun bahan panyelidikan palastik polimér pikeun nyolok, anu ngagaduhan kinerja ganda tina panyegelan sareng seuneu-buktina, sareng cocog pikeun pangwangunan seuneu-buktina. Ruang lingkup konstruksi kalebet pipa logam, pipa panas-panas sareng sendi gedong. Jalur perekat anu dianggo dina panto seuneu-buktina seel seuneu-buktosna henteu tiasa nyumponan sarat seuneu-buktina, Sacara visual parios yén henteu aya bintik-bintik bodas tina bahan anu henteu kaduruk dina tali karét. Upami anjeun nganggo korék api pikeun nyéépkeunana, langkung ti éta, anjeun ngan saukur henteu masang strip panyegel, anu sacara serius mangaruhan pencegahan seuneu sareng fungsi isolasi haseup tina panto seuneu baja.

Sealant fireproof cocog pikeun konstruksi gabungan antara siling sareng awak témbok, khususna pikeun gabungan anu langkung lami. Kusabab konstruksi nyemprot saderhana, éta tiasa ngahémat tanaga tanaga sareng ngirangan biaya nalika konstruksi. Saatos diberesihan ku cai, éta tiasa leres-leres diubaran sareng dicét. Lebar maksimum sambungan résistansi seuneu tiasa 6 inci, sareng efisiensi résistansi seuneu tina posisi gabungan tiasa dugi ka 2 jam.

Indéks Kinerja

1
12

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami