• Explosion proof mastic

    Bukti mastic

    Produk ieu mangrupikeun jinis hideung jero, bebas pelarut (henteu raoseun), panyalindungan lingkungan, henteu ngabahayakeun awak manusa, penampilan henteu teratur tina lendir. Hal ieu seueur dianggo dina pertahanan nasional sareng minyak, industri kimia, pom bensin, gardu, gudang picilakaeun sareng tempat bahaya ngabeledug sanés, salaku tabung tampilan atanapi pagawé kabel kabel
    Ieu dipaké pikeun ngabeledug-buktina isolasi sareng sealing. Éta tiasa dianggo pikeun mungkus kawat, sambungan, kabel, pipa, kawat taneuh, sareng sajabana pikeun nyegah kahuruan.
  • Fire retardant tape

    Pita tahan seuneu

    Produk ieu cocog pikeun pencegahan seuneu tina kabel listrik sareng komunikasi, anu penting pisan pikeun ngaleungitkeun bahaya anu disumputkeun, mastikeun operasi normal saluran transmisi sareng distribusi sareng jalur komunikasi. Pita perapian diri napel anu dihasilkeun ku perusahaan kami mangrupikeun jinis produk tahan seuneu anu anyar pikeun kabel kakuatan sareng komunikasi. Éta ngagaduhan kaunggulan kinerja tahan seuneu sareng tahan seuneu, perekat diri sareng operabilitas. Éta henteu-toksik, henteu raoseun sareng bébas polusi anu dianggo, sareng henteu mangaruhan kapasitas mawa kabel ayeuna dina operasi kabel. Kusabab pita perapian diri napel dipaké pikeun mungkus dina permukaan sarung kabel, nalika aya seuneu, éta tiasa gancang ngabentuk lapisan karbonisasi sareng résistansi oksigén sareng insulasi panas, anu sacara efektif nyegah kabel tina kobong.