• Fireproof coating board (model: dc-a2-cd08)

    Papan palapis seuneu (model: dc-a2-cd08)

    dc-a2-cd08 fireproof sealing plate plate mangrupikeun jinis bahan tahan seuneu anu énggal dikembangkeun ku perusahaan urang, anu henteu bau, bebas halogén, kalayan tahan cuaca anu saé, sesak haseup sareng kedap udara. Hal ieu seueur dianggo dina kakuatan nuklir, telekomunikasi listrik, metalurgi sareng industri pétrokimia. Kusabab konstruksi na saderhana, janten tiasa ngahémat tanaga kerja sareng ngirangan biaya. Éta cocog pikeun sering ngagentos kabel bagian penting dina awak.
  • Fire barrier

    Panghalang seuneu

    Panghalang seuneu anorganik Dc-a1-cd04 disebut ogé panghalang seuneu atanapi pelat tahan seuneu anu henteu kaduruk. Papan ieu didamel tina rupa-rupa bahan anu henteu kaduruk ku panyebaran ilmiah sareng pencét. Éta ngagaduhan kinerja tahan seuneu anu saé, waktos durukan henteu langkung ti 3 jam upami kahuruan, kakuatan mékanis tinggi, non ledakan, tahan cai sareng minyak, tahan korosi kimia anu kuat, henteu toksik sareng ciri sanés. Dina tés pembakaran panghalang seuneu anorganik dc-a1-cd04, suhu seuneu anu pangsaéna nyaéta 1000 ℃ tanpa deformasi, sadaya indéks nyumponan sarat tina gb23864-2009, sareng kinerja pembakaran ngahontal standar a (teu kabakar) anu dieusian dina GB / t2408 -2008. Dc-a1-cd04 halangan seuneu anorganik utami dilarapkeun pikeun panangtayungan seuneu sareng pemisahan seuneu tina kabel tina sababaraha tingkat tegangan nalika neundeun bracket atanapi sasak Éta dianggo dina rékayasa kabel pembangkit listrik, perusahaan kimia, perusahaan peleburan beusi sareng waja , Pertambangan sareng tempat-tempat intensif kabel sanés di Cina.
  • Fire stop module

    Modul eureun seuneu

    Modul retardant seuneu Dm-a3-cd05 didamel tina bahan ékspansi tahan tahan seuneu anu henteu toksik sareng prosés khusus. Ieu ilahar dianggo dina nyolok-nyolok kabel, kabel sareng alat-alat listrik dina listrik, komunikasi, metalurgi, petrokimia sareng industri sanés.