Simbut seuneu

Produk ieu gampang dibawa, konfigurasi saderhana, tiasa dianggo gancang, sareng perlindungan lingkungan héjo, mangrupikeun pilihan pencegahan seuneu, perang seuneu sareng penanganan darurat. "Langkung saé henteu nganggo éta tibatan henteu ngagaduhanana bari.".


Detil Produk

Tanda Produk

(1) 1 m * 1 m (2) 1.2 m * 1.2 m (3) 1.5 m * 1.5 m (4) 1 m * 1.8 m (5) 2 m * 2 m. Tilas dua spésifikasi cocog pikeun mareuman sumber seuneu anu langkung alit, sareng spésifikasi anu dimungkinkeun cocog pikeun mareuman sumber seuneu anu langkung ageung sareng bungkus jalma-jalma kabur. Sadaya produk dikemas dina kotak plastik warna seuneu-gelut atanapi kantong lawon beureum pikeun aksés gampang.

padika panggunaan

Dina tahap awal seuneu, simbut seuneu langsung ditutupan ku sumber seuneu, sareng sumber seuneu tiasa dipaténkeun dina waktos anu singget.

Aplikasi utama

1. Upami aya seuneu, simbut kabur seuneu ditutupan dina awak atanapi awak objék anu bakal disalametkeun, supados gancang kabur tina seuneu, anu nyayogikeun bantosan anu saé pikeun pitulung diri atanapi évakuasi aman tina balaréa . Upami aya kacilakaan seuneu anu nyata, anjeun tiasa nganggo simbut seuneu, anu tiasa ngirangan résiko kahuruan.

2. Mangrupikeun alat pemadam kebakaran mimiti saderhana pikeun perusahaan, balanja, kapal, mobil sareng gedong sipil.

Kauntungannana

Simbut seuneu mangrupikeun pangobatan khusus tina serat kaca twill lawon, kalayan lemes, lemes, kompak sareng ciri sanésna. Éta sacara efektif tiasa ngasingkeun sumber panas sareng bungkus obyék henteu rata kalayan gampang. Simbut seuneu tiasa dianggo sababaraha kali tanpa karusakan.

Kauntungannana simbut seuneu nyaéta: 1. Henteu masa gagal; 2. Henteu aya polusi sékundér; 3. Insulasi sareng tahan suhu luhur; 4. Gampang dibawa. Kusabab simbut seuneu mangrupikeun perlengkapan adu seuneu anu lemes, éta tiasa mareuman seuneu ku oksigén kalayan gancang, ngadalikeun panyebaran bencana, sareng tiasa ogé dijantenkeun salaku artikel pelindung pikeun kabur tepat waktu, janten simbut seuneu mangrupikeun alat-alat indispensable pikeun alat-alat seuneu-tarung.

Spésifikasi

Produk ieu gampang dibawa, konfigurasi saderhana, tiasa dianggo gancang, sareng perlindungan lingkungan héjo, mangrupikeun pilihan pencegahan seuneu, perang seuneu sareng penanganan darurat. "Langkung saé henteu nganggo éta tibatan henteu ngagaduhanana bari.".

Fire-blanket-(1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    patali produk