• Non expansive fire retardant coating for outdoor steel structure

    Lapisan tahan seuneu henteu répansi pikeun struktur waja luar

    Aplikasi: Kayaning aerospace, petroleum, industri kimia, listrik, metalurgi, pertahanan nasional, industri lampu sareng tekstil sareng gedong luar anu sanésna ngajaga seuneu tina bagian strukturna waja beurat, sareng khusus cocog pikeun sababaraha proyek struktur baja kalayan résiko seuneu bahan kimia hidrokarbon (sapertos minyak, pelarut, sareng sajabana), sapertos rékayasa pétrokimia, garasi, platform pangeboran minyak, bingkai dukungan fasilitas panyimpenan minyak.
  • Non expansive fire retardant coatings for indoor steel structures

    Palapis tahan seuneu henteu jembar pikeun struktur baja jero rohangan

    Konstruksi anu merenah: nyemprot, palapis roller sareng nyikat tiasa dianggo. Adhesion anu kuat: éta ngagaduhan caket anu kuat pikeun jinis epoxy, jinis alkyd sareng tipe phenolic antirust primer, anu padet sareng awét, seueur dianggo, kalayan kualitas luhur sareng harga murah. Cdgc-struktur baja ultra-ipis pelapis tahan seuneu palapis cocog pikeun panangtayungan seuneu tina anggota beban-bantalan tina sababaraha proyék struktur baja kalayan watesan résistansi seuneu langkung ageung ti 2 jam.
  • Outdoor intumescent fireproof coating for steel structure

    Lapisan seuneu luar intumescent ker pikeun struktur waja

    Lapisan seuneu anu teu lami pikeun struktur waja mangrupikeun produk perlindungan lingkungan kelas tinggi anu dikembangkeun ku perusahaan urang numutkeun standar nasional gb14907-2018. Nalika produkna dipanaskeun, komponén anu aya dina pilem bakal terurai nalika dipanaskeun janten insulasi termal anu padet sareng seragam sareng lapisan karbon ékspansi insulasi oksigén. Sangkan ngajaga struktur waja.
  • Indoor intumescent fireproof coating for steel structure

    Palapis seuneu jero rohangan jero rohangan pikeun struktur waja

    Konstruksi anu merenah: nyemprot, palapis roller sareng nyikat tiasa dianggo. Adhesion anu kuat: éta ngagaduhan caket anu kuat pikeun jinis epoxy, jinis alkyd sareng tipe phenolic antirust primer, anu padet sareng awét, seueur dianggo, kalayan kualitas luhur sareng harga murah. Cdgc-struktur baja ultra-ipis pelapis tahan seuneu palapis cocog pikeun panangtayungan seuneu tina anggota beban-bantalan tina sababaraha proyék struktur baja kalayan watesan résistansi seuneu langkung ageung ti 2 jam. Kayaning aerospace, petroleum, industri kimia, listrik, metalurgi, pertahanan nasional, industri lampu sareng tékstil sareng gedong luar anu sanésna ngajaga perlindungan seuneu bagian strukturna waja beurat, sareng khusus cocog pikeun sababaraha proyek struktur baja kalayan résiko seuneu bahan kimia hidrokarbon (sapertos minyak, pelarut, sareng sajabana), sapertos rékayasa petrokimia, garasi, platform pengeboran minyak, bingkai dukungan fasilitas panyimpenan minyak, jst.