Kantong kalis seuneu

Kantong tahan seuneu Db-a3-cd01 mangrupikeun jinis tahan api-api anu ngadukung réfraktori anu dikembangkeun ku perusahaan Weicheng numutkeun standar nasional anyar gb23864-2009 (bahan nyolok seuneu). Bentuk kantong db-a3-cd01 seuneu-retardant ibarat bantal leutik, lapisan luarna didamel tina lawon serat kaca anu dirawat, sareng bagian jerona dieusian ku campuran bahan non-bahan bakar anu teu anorganik sareng bahan tambahan khusus. Produkna henteu-toksik, henteu raoseun, bébas korosi, tahan cai, tahan minyak, tahan Hygrothermal, tahan siklus beku-cair tahan sareng ékspansi anu saé. Éta tiasa dibongkar sareng dianggo deui sakahayangna. Éta tiasa didamel kana sababaraha bentuk firewall sareng lapisan fireproof numutkeun kabutuhan anu béda-béda pikeun pangguna, sareng ogé tiasa dianggo pikeun nyolok liang anu meryogikeun perlakuan seuneu-buktina. Nalika sapatemon seuneu, bahan dina bungkus tahan seuneu dipanaskeun sareng dilegaan janten blok sarang lebah, ngabentuk lapisan panyegelan anu ketat pikeun ngahontal pencegahan seuneu sareng insulasi panas, sareng sacara efektif ngendalikeun seuneu dina kisaran lokal. Nalika ketebalan plugging ngahontal 240mm, watesan résistansi seuneu tiasa ngahontal langkung ti 180min.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Pakét Firestop
Modél spésifikasi 320 * 180 * 40
260 * 150 * 30
240 * 120 * 30
Komposisi Perlite, vermikulit, kaén gelas,
Pakét Dibungkus
Pamakéan Produk Hal ieu digunakeun pikeun ngégél kerung anu kawangun nalika kabel, kabel, pipa hawa sareng objék anu nembus nembus témbok partisi atanapi halangan, anu tiasa nyegah panyebaran seuneu, khususna cocog pikeun bagian-bagian penting anu kabelna sering diganti
Kauntungan produk Pangwangunan saderhana, tiasa dibongkar sareng dianggo sababaraha kali
Résistansi Seuneu 180min

Bubuka

Kantong anu tahan seuneu dianggo salaku témbok partisi sanés bata réfraktif, katun slag, wol keramik sareng bahan sanés dina jaman baheula. Dibandingkeun sareng aranjeunna, kantong tahan seuneu ngagaduhan pangaruh insulasi panas anu luar biasa.

Aplikasi

Paket tahan seuneu Db-a3-cd01 cocog pikeun nyolok sagala rupa penetrasi dina kakuatan, telekomunikasi, pos, industri kimia, pertambangan, perusahaan, gedong sareng rékayasa bawah tanah, sapertos nyisipkeun liang anu dibentuk nalika penetrasi sapertos kabel, pipa minyak , pipa udara, pipa gas, pipa logam, jsb ngalangkungan tembok partisi atanapi lapisan partisi, anu tiasa ngeureunkeun panyebaran seuneu, khususna cocog sareng bagian-bagian penting sering ngagentos kabel.

Indéks Kinerja

1
Fire-retardant-bag-(2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    patali produk