• Fire retardant bag

    Kantong kalis seuneu

    Kantong tahan seuneu Db-a3-cd01 mangrupikeun jinis tahan api-api anu ngadukung réfraktori anu dikembangkeun ku perusahaan Weicheng numutkeun standar nasional anyar gb23864-2009 (bahan nyolok seuneu). Bentuk kantong db-a3-cd01 seuneu-retardant ibarat bantal leutik, lapisan luarna didamel tina lawon serat kaca anu dirawat, sareng bagian jerona dieusian ku campuran bahan non-bahan bakar anu teu anorganik sareng bahan tambahan khusus. Produkna henteu-toksik, henteu raoseun, bébas korosi, tahan cai, tahan minyak, tahan Hygrothermal, tahan siklus beku-cair tahan sareng ékspansi anu saé. Éta tiasa dibongkar sareng dianggo deui sakahayangna. Éta tiasa didamel kana sababaraha bentuk firewall sareng lapisan fireproof numutkeun kabutuhan anu béda-béda pikeun pangguna, sareng ogé tiasa dianggo pikeun nyolok liang anu meryogikeun perlakuan seuneu-buktina. Nalika sapatemon seuneu, bahan dina bungkus tahan seuneu dipanaskeun sareng dilegaan janten blok sarang lebah, ngabentuk lapisan panyegelan anu ketat pikeun ngahontal pencegahan seuneu sareng insulasi panas, sareng sacara efektif ngendalikeun seuneu dina kisaran lokal. Nalika ketebalan plugging ngahontal 240mm, watesan résistansi seuneu tiasa ngahontal langkung ti 180min.