• Fire retardant tape

    Pita tahan seuneu

    Produk ieu cocog pikeun pencegahan seuneu tina kabel listrik sareng komunikasi, anu penting pisan pikeun ngaleungitkeun bahaya anu disumputkeun, mastikeun operasi normal saluran transmisi sareng distribusi sareng jalur komunikasi. Pita perapian diri napel anu dihasilkeun ku perusahaan kami mangrupikeun jinis produk tahan seuneu anu anyar pikeun kabel kakuatan sareng komunikasi. Éta ngagaduhan kaunggulan kinerja tahan seuneu sareng tahan seuneu, perekat diri sareng operabilitas. Éta henteu-toksik, henteu raoseun sareng bébas polusi anu dianggo, sareng henteu mangaruhan kapasitas mawa kabel ayeuna dina operasi kabel. Kusabab pita perapian diri napel dipaké pikeun mungkus dina permukaan sarung kabel, nalika aya seuneu, éta tiasa gancang ngabentuk lapisan karbonisasi sareng résistansi oksigén sareng insulasi panas, anu sacara efektif nyegah kabel tina kobong.