• Nanocloth

    Nanocloth

    Lawon serat keramik didamel tina serat keramik sareng proporsi serat organik tertentu, dijejeran serat gelas (kawat waja), dipintal janten benang, teras dianyam kana lawon.
  • Smoke curtain wall cloth

    Haseup lawon hordéng

    Pamakéan utama lawon tembok tirai haseup:

    a. Isolasi listrik: lawon témbok tirai haseup ngagaduhan grade insulasi listrik anu luhur, tiasa nahan beban tegangan tinggi, sareng tiasa dijantenkeun lawon insulasi, leungeun baju sareng produk sanésna.

    b. kompensator non-logam: kaén karét silikon tiasa dianggo salaku alat sambungan anu fleksibel pikeun pipa. Éta tiasa méréskeun karusakan anu disababkeun ku ékspansi termal sareng kontraksi tiis, sareng kaén silikon ngagaduhan résistansi suhu luhur, anti korosi, kinerja anti sepuh, kalenturan sareng kalenturan. Éta tiasa seueur dianggo dina minyak bumi, industri kimia, semén, sumber énergi sareng bidang sanés.
  • Fire blanket

    Simbut seuneu

    Produk ieu gampang dibawa, konfigurasi saderhana, tiasa dianggo gancang, sareng perlindungan lingkungan héjo, mangrupikeun pilihan pencegahan seuneu, perang seuneu sareng penanganan darurat. "Langkung saé henteu nganggo éta tibatan henteu ngagaduhanana bari.".
  • Fireproof tarpaulin

    Terpal api-api

    Terpal Fireproof didamel tina tahan suhu tinggi, anti karat sareng lawon gelas kaca kakuatanana tinggi, anu dikalénderkeun atanapi diresakeun ku karét silikon. Mangrupikeun produk bahan komposit anyar kalayan kinerja tinggi sareng multi tujuan.
  • Fireproof cloth and Silicone Tape

    Kaén seuneu sareng Pita silikon

    Kaén anu tahan seuneu biasana didamel tina api-api sareng serat anu henteu kaduruk, anu diolah ku prosés khusus. Fitur utama: henteu kaduruk, tahan suhu luhur (550-1100 derajat), struktur kompak, henteu aya iritasi, tékstur lemes sareng tangguh, gampang dibungkus objék sareng alat anu henteu rata. Kaén seuneu moal tiasa ngajagaan objék tina bintik panas sareng area percikan, sareng nyegah atanapi ngasingkeun pembakaran sacara lengkep.
    Kaén seuneu henteu cocog pikeun las sareng acara-acara sanés anu nganggo percikan sareng gampang nyababkeun seuneu. Éta tiasa nolak percikan seuneu, slag, las spatter, sareng sajabana éta tiasa ngasingkeun tempat damel, misahkeun lapisan damel, sareng ngaleungitkeun résiko seuneu anu tiasa disababkeun dina kerja las. Éta ogé tiasa dianggo pikeun insulasi lampu, sareng netepkeun ruang damel anu aman, bersih sareng standar.
  • Fire retardant cloth

    Kaén tahan seuneu

    Kaén anu tahan seuneu biasana didamel tina api-api sareng serat anu henteu kaduruk, anu diolah ku prosés khusus. Fitur utama: henteu kaduruk, tahan suhu luhur (550-1100 derajat), struktur kompak, henteu aya iritasi, tékstur lemes sareng tangguh, gampang dibungkus objék sareng alat anu henteu rata. Kaén seuneu moal tiasa ngajagaan objék tina bintik panas sareng area percikan, sareng nyegah atanapi ngasingkeun pembakaran sacara lengkep.