• Elastic fireproof sealant

    Panyegelan seuneu anu elastis

    Ngagunakeun emulsi berbasis cai salaku bahan dasar, nyolokeun daérah aplikasi: nyolok sendi pigura tina panto panto kalayan syarat anu ketat pikeun pencegahan haseup. Tipe ékspansi sealant fireproof, dina raraga kéngingkeun pangaruh panyalindungan seuneu anu diperyogikeun, larapkeun ketebalan anu parantos ditangtukeun pikeun nangtoskeun yén panyégél éta ngagaduhan kontak sareng permukaan bahan dasar pipa pikeun kéngingkeun kakuatan perekat anu paling hébat. Pikeun mastic kaleuleuwihan, sateuacan janten cangkéng, éta tiasa dipiceun ku cai. Seal fireproof sealant, bersihkeun bukaan, sareng siapkeun kanggo ngempelkeun permukaan gabungan FS-I kedah dicabut lebu, lebu, noda minyak, ibun, lilin, sareng sajabana, sareng tetep garing. Hiji komponén, berbasis cai, asam akrilik mérésan seuneu-buktina mangrupikeun segel antifungal performa tinggi. Éta tiasa nolak suhu luhur sareng tekanan tinggi. Éta tiasa nolak suhu luhur, suhu handap, ultra-tinggi, sedeng, tekanan-handap sareng tekanan négatip, ogé kecepatan-gancang. Sealant komponén tunggal, henteu napel, beureum poék, témpél hideung némpelkeun, henteu padet dina suhu kamar sareng ablates dina suhu luhur Seal retardant sealant mangrupikeun jinis anyar tina hiji komponén seuneu. Dina taun-taun ayeuna, pikeun nyumponan kabutuhan pamekaran ngawangun téknologi hemat énergi, digabungkeun sareng kaunggulan produk dalam sareng luar negeri, éta didamel tina bahan molekular anu luhur.
  • Intumescent fireproof sealant

    Segel seuneu anu teu disarankeun

    Ngagunakeun emulsi berbasis cai salaku bahan dasar, nyolokeun daérah aplikasi: nyolok sendi pigura tina panto panto kalayan syarat anu ketat pikeun pencegahan haseup. Tipe ékspansi sealant fireproof, dina raraga kéngingkeun pangaruh panyalindungan seuneu anu diperyogikeun, larapkeun ketebalan anu parantos ditangtukeun pikeun nangtoskeun yén panyégél éta ngagaduhan kontak sareng permukaan bahan dasar pipa pikeun kéngingkeun kakuatan perekat anu paling hébat. Pikeun mastic kaleuleuwihan, sateuacan janten cangkéng, éta tiasa dipiceun ku cai. Seal fireproof sealant, bersihkeun bukaan, sareng siapkeun kanggo ngempelkeun permukaan gabungan FS-I kedah dicabut lebu, lebu, noda minyak, ibun, lilin, sareng sajabana, sareng tetep garing. Hiji komponén, berbasis cai, asam akrilik mérésan seuneu-buktina mangrupikeun segel antifungal performa tinggi. Éta tiasa nolak suhu luhur sareng tekanan tinggi. Éta tiasa nolak suhu luhur, suhu handap, ultra-tinggi, sedeng, tekanan-handap sareng tekanan négatip, ogé kecepatan-gancang. Sealant komponén tunggal, henteu napel, beureum poék, témpél hideung némpelkeun, henteu padet dina suhu kamar sareng ablates dina suhu luhur Seal retardant sealant mangrupikeun jinis anyar tina hiji komponén seuneu. Dina taun-taun ayeuna, pikeun nyumponan kabutuhan pamekaran ngawangun téknologi hemat énergi, digabungkeun sareng kaunggulan produk dalam sareng luar negeri, éta didamel tina bahan molekular anu luhur.