• Flexible organic plugging material of intumescent fireproof sealant

    Bahan plugging organik fléksibel tina sealant fireproof intumescent

    Liat seuneu disebut ogé bahan plugging fireproof organik, anu tiasa dibagi kana kantong sareng kotak. Bahanna utamina dianggo pikeun pasang liang kawat sareng kabel pikeun nyegah seuneu kabel sareng kabel nyebar tina liang ka kamar anu caket sareng ngirangan karusakan seuneu. Éta ngagaduhan fungsi pencegahan haseup, pencegahan seuneu sareng pencegahan lebu. Ku alatan éta, bahan nyolokna seueur dianggo dina pembangkit listrik, perusahaan industri sareng pertambangan, gedong bertingkat, kakuatan damel kapal, pos sareng telekomunikasi, gardu, metalurgi sareng rékayasa sistem sanés.