• Indoor intumescent fireproof coating for steel structure

    Palapis seuneu jero rohangan jero rohangan pikeun struktur waja

    Konstruksi anu merenah: nyemprot, palapis roller sareng nyikat tiasa dianggo. Adhesion anu kuat: éta ngagaduhan caket anu kuat pikeun jinis epoxy, jinis alkyd sareng tipe phenolic antirust primer, anu padet sareng awét, seueur dianggo, kalayan kualitas luhur sareng harga murah. Cdgc-struktur baja ultra-ipis pelapis tahan seuneu palapis cocog pikeun panangtayungan seuneu tina anggota beban-bantalan tina sababaraha proyék struktur baja kalayan watesan résistansi seuneu langkung ageung ti 2 jam. Kayaning aerospace, petroleum, industri kimia, listrik, metalurgi, pertahanan nasional, industri lampu sareng tékstil sareng gedong luar anu sanésna ngajaga perlindungan seuneu bagian strukturna waja beurat, sareng khusus cocog pikeun sababaraha proyek struktur baja kalayan résiko seuneu bahan kimia hidrokarbon (sapertos minyak, pelarut, sareng sajabana), sapertos rékayasa petrokimia, garasi, platform pengeboran minyak, bingkai dukungan fasilitas panyimpenan minyak, jst.