Salaku jinis bahan plugging anu énggal, modul tahan seuneu gancang-gancang nempatan jangkungna komando bahan plugging sareng janten karesep anu sanés di pasar bahan konstruksi. Lahirna modul tahan seuneu ngajantenkeun bahan plugging tradisional leungit warna, sareng aplikasi modul tahan seuneu ngarobih pola bahan pasang seuneu-buktina. Modul retardant seuneu Dm-a3-cd05 didamel tina bahan ékspansi tahan tahan seuneu anu henteu toksik sareng prosés khusus. Ieu ilahar dianggo dina nyolok-nyolok kabel, kabel sareng alat-alat listrik dina listrik, komunikasi, metalurgi, petrokimia sareng industri sanés.

Modél pencegahan seuneu Weicheng mangrupikeun firewall anu paling aman, urang tiasa.


Waktos Post: Jul-13-2020