• Non expansive fire retardant coatings for indoor steel structures

    Palapis tahan seuneu henteu jembar pikeun struktur baja jero rohangan

    Konstruksi anu merenah: nyemprot, palapis roller sareng nyikat tiasa dianggo. Adhesion anu kuat: éta ngagaduhan caket anu kuat pikeun jinis epoxy, jinis alkyd sareng tipe phenolic antirust primer, anu padet sareng awét, seueur dianggo, kalayan kualitas luhur sareng harga murah. Cdgc-struktur baja ultra-ipis pelapis tahan seuneu palapis cocog pikeun panangtayungan seuneu tina anggota beban-bantalan tina sababaraha proyék struktur baja kalayan watesan résistansi seuneu langkung ageung ti 2 jam.