• Non expansive fire retardant coating for outdoor steel structure

    Lapisan tahan seuneu henteu répansi pikeun struktur waja luar

    Aplikasi: Kayaning aerospace, petroleum, industri kimia, listrik, metalurgi, pertahanan nasional, industri lampu sareng tekstil sareng gedong luar anu sanésna ngajaga seuneu tina bagian strukturna waja beurat, sareng khusus cocog pikeun sababaraha proyek struktur baja kalayan résiko seuneu bahan kimia hidrokarbon (sapertos minyak, pelarut, sareng sajabana), sapertos rékayasa pétrokimia, garasi, platform pangeboran minyak, bingkai dukungan fasilitas panyimpenan minyak.
  • Non expansive fire retardant coatings for indoor steel structures

    Palapis tahan seuneu henteu jembar pikeun struktur baja jero rohangan

    Konstruksi anu merenah: nyemprot, palapis roller sareng nyikat tiasa dianggo. Adhesion anu kuat: éta ngagaduhan caket anu kuat pikeun jinis epoxy, jinis alkyd sareng tipe phenolic antirust primer, anu padet sareng awét, seueur dianggo, kalayan kualitas luhur sareng harga murah. Cdgc-struktur baja ultra-ipis pelapis tahan seuneu palapis cocog pikeun panangtayungan seuneu tina anggota beban-bantalan tina sababaraha proyék struktur baja kalayan watesan résistansi seuneu langkung ageung ti 2 jam.
  • Explosion proof mastic

    Bukti mastic

    Produk ieu mangrupikeun jinis hideung jero, bebas pelarut (henteu raoseun), panyalindungan lingkungan, henteu ngabahayakeun awak manusa, penampilan henteu teratur tina lendir. Hal ieu seueur dianggo dina pertahanan nasional sareng minyak, industri kimia, pom bensin, gardu, gudang picilakaeun sareng tempat bahaya ngabeledug sanés, salaku tabung tampilan atanapi pagawé kabel kabel
    Ieu dipaké pikeun ngabeledug-buktina isolasi sareng sealing. Éta tiasa dianggo pikeun mungkus kawat, sambungan, kabel, pipa, kawat taneuh, sareng sajabana pikeun nyegah kahuruan.
  • Flexible organic plugging material of intumescent fireproof sealant

    Bahan plugging organik fléksibel tina sealant fireproof intumescent

    Liat seuneu disebut ogé bahan plugging fireproof organik, anu tiasa dibagi kana kantong sareng kotak. Bahanna utamina dianggo pikeun pasang liang kawat sareng kabel pikeun nyegah seuneu kabel sareng kabel nyebar tina liang ka kamar anu caket sareng ngirangan karusakan seuneu. Éta ngagaduhan fungsi pencegahan haseup, pencegahan seuneu sareng pencegahan lebu. Ku alatan éta, bahan nyolokna seueur dianggo dina pembangkit listrik, perusahaan industri sareng pertambangan, gedong bertingkat, kakuatan damel kapal, pos sareng telekomunikasi, gardu, metalurgi sareng rékayasa sistem sanés.
  • Inorganic fireproof plugging material

    Bahan plugging fireproof anorganik

    Bahan plugging fireproof anorganik, ogé katelah gancang nyetél bahan seuneu.
    Biasana disebat gancang nyetél bahan seuneu
  • Elastic fireproof sealant

    Panyegelan seuneu anu elastis

    Ngagunakeun emulsi berbasis cai salaku bahan dasar, nyolokeun daérah aplikasi: nyolok sendi pigura tina panto panto kalayan syarat anu ketat pikeun pencegahan haseup. Tipe ékspansi sealant fireproof, dina raraga kéngingkeun pangaruh panyalindungan seuneu anu diperyogikeun, larapkeun ketebalan anu parantos ditangtukeun pikeun nangtoskeun yén panyégél éta ngagaduhan kontak sareng permukaan bahan dasar pipa pikeun kéngingkeun kakuatan perekat anu paling hébat. Pikeun mastic kaleuleuwihan, sateuacan janten cangkéng, éta tiasa dipiceun ku cai. Seal fireproof sealant, bersihkeun bukaan, sareng siapkeun kanggo ngempelkeun permukaan gabungan FS-I kedah dicabut lebu, lebu, noda minyak, ibun, lilin, sareng sajabana, sareng tetep garing. Hiji komponén, berbasis cai, asam akrilik mérésan seuneu-buktina mangrupikeun segel antifungal performa tinggi. Éta tiasa nolak suhu luhur sareng tekanan tinggi. Éta tiasa nolak suhu luhur, suhu handap, ultra-tinggi, sedeng, tekanan-handap sareng tekanan négatip, ogé kecepatan-gancang. Sealant komponén tunggal, henteu napel, beureum poék, témpél hideung némpelkeun, henteu padet dina suhu kamar sareng ablates dina suhu luhur Seal retardant sealant mangrupikeun jinis anyar tina hiji komponén seuneu. Dina taun-taun ayeuna, pikeun nyumponan kabutuhan pamekaran ngawangun téknologi hemat énergi, digabungkeun sareng kaunggulan produk dalam sareng luar negeri, éta didamel tina bahan molekular anu luhur.
  • Fire retardant tape

    Pita tahan seuneu

    Produk ieu cocog pikeun pencegahan seuneu tina kabel listrik sareng komunikasi, anu penting pisan pikeun ngaleungitkeun bahaya anu disumputkeun, mastikeun operasi normal saluran transmisi sareng distribusi sareng jalur komunikasi. Pita perapian diri napel anu dihasilkeun ku perusahaan kami mangrupikeun jinis produk tahan seuneu anu anyar pikeun kabel kakuatan sareng komunikasi. Éta ngagaduhan kaunggulan kinerja tahan seuneu sareng tahan seuneu, perekat diri sareng operabilitas. Éta henteu-toksik, henteu raoseun sareng bébas polusi anu dianggo, sareng henteu mangaruhan kapasitas mawa kabel ayeuna dina operasi kabel. Kusabab pita perapian diri napel dipaké pikeun mungkus dina permukaan sarung kabel, nalika aya seuneu, éta tiasa gancang ngabentuk lapisan karbonisasi sareng résistansi oksigén sareng insulasi panas, anu sacara efektif nyegah kabel tina kobong.
  • Fire retardant bag

    Kantong kalis seuneu

    Kantong tahan seuneu Db-a3-cd01 mangrupikeun jinis tahan api-api anu ngadukung réfraktori anu dikembangkeun ku perusahaan Weicheng numutkeun standar nasional anyar gb23864-2009 (bahan nyolok seuneu). Bentuk kantong db-a3-cd01 seuneu-retardant ibarat bantal leutik, lapisan luarna didamel tina lawon serat kaca anu dirawat, sareng bagian jerona dieusian ku campuran bahan non-bahan bakar anu teu anorganik sareng bahan tambahan khusus. Produkna henteu-toksik, henteu raoseun, bébas korosi, tahan cai, tahan minyak, tahan Hygrothermal, tahan siklus beku-cair tahan sareng ékspansi anu saé. Éta tiasa dibongkar sareng dianggo deui sakahayangna. Éta tiasa didamel kana sababaraha bentuk firewall sareng lapisan fireproof numutkeun kabutuhan anu béda-béda pikeun pangguna, sareng ogé tiasa dianggo pikeun nyolok liang anu meryogikeun perlakuan seuneu-buktina. Nalika sapatemon seuneu, bahan dina bungkus tahan seuneu dipanaskeun sareng dilegaan janten blok sarang lebah, ngabentuk lapisan panyegelan anu ketat pikeun ngahontal pencegahan seuneu sareng insulasi panas, sareng sacara efektif ngendalikeun seuneu dina kisaran lokal. Nalika ketebalan plugging ngahontal 240mm, watesan résistansi seuneu tiasa ngahontal langkung ti 180min.
  • Fireproof coating board (model: dc-a2-cd08)

    Papan palapis seuneu (model: dc-a2-cd08)

    dc-a2-cd08 fireproof sealing plate plate mangrupikeun jinis bahan tahan seuneu anu énggal dikembangkeun ku perusahaan urang, anu henteu bau, bebas halogén, kalayan tahan cuaca anu saé, sesak haseup sareng kedap udara. Hal ieu seueur dianggo dina kakuatan nuklir, telekomunikasi listrik, metalurgi sareng industri pétrokimia. Kusabab konstruksi na saderhana, janten tiasa ngahémat tanaga kerja sareng ngirangan biaya. Éta cocog pikeun sering ngagentos kabel bagian penting dina awak.
  • Cable fire retardant coating

    Palapis seuneu retardant seuneu

    Lapisan tahan kabel kabel tipe CDDT-AA mangrupikeun jinis palapis tahan seuneu anu dikembangkeun ku perusahaan urang numutkeun standar Menteri kaamanan umum GA181-1998. Produkna diwangun tina sagala jinis tahan seuneu, palastik sareng sajabina. Éta kabel cai sareng listrik anu maju di nagara éta. Produk ieu tiasa ngahasilkeun insulasi busa bolu anu seragam sareng padet nalika dipanaskeun. Éta sacara efektif tiasa ngahambat sareng ngahalangan panyebaran sareng panyebaran tina seuneu, sareng ngajagi kabel sareng kabel. Kauntungan utama na nyaéta: panangtayungan lingkungan, teu aya polusi, henteu toksik sareng teu raos, henteu ngancam kana kaséhatan tanaga palapis. Produk ieu ogé ngagaduhan ciri palapis ipis, caket anu kuat, kalenturan anu saé, sareng fungsi insulasi sareng anti korosi anu saé.
  • Outdoor intumescent fireproof coating for steel structure

    Lapisan seuneu luar intumescent ker pikeun struktur waja

    Lapisan seuneu anu teu lami pikeun struktur waja mangrupikeun produk perlindungan lingkungan kelas tinggi anu dikembangkeun ku perusahaan urang numutkeun standar nasional gb14907-2018. Nalika produkna dipanaskeun, komponén anu aya dina pilem bakal terurai nalika dipanaskeun janten insulasi termal anu padet sareng seragam sareng lapisan karbon ékspansi insulasi oksigén. Sangkan ngajaga struktur waja.
  • Fire barrier

    Panghalang seuneu

    Panghalang seuneu anorganik Dc-a1-cd04 disebut ogé panghalang seuneu atanapi pelat tahan seuneu anu henteu kaduruk. Papan ieu didamel tina rupa-rupa bahan anu henteu kaduruk ku panyebaran ilmiah sareng pencét. Éta ngagaduhan kinerja tahan seuneu anu saé, waktos durukan henteu langkung ti 3 jam upami kahuruan, kakuatan mékanis tinggi, non ledakan, tahan cai sareng minyak, tahan korosi kimia anu kuat, henteu toksik sareng ciri sanés. Dina tés pembakaran panghalang seuneu anorganik dc-a1-cd04, suhu seuneu anu pangsaéna nyaéta 1000 ℃ tanpa deformasi, sadaya indéks nyumponan sarat tina gb23864-2009, sareng kinerja pembakaran ngahontal standar a (teu kabakar) anu dieusian dina GB / t2408 -2008. Dc-a1-cd04 halangan seuneu anorganik utami dilarapkeun pikeun panangtayungan seuneu sareng pemisahan seuneu tina kabel tina sababaraha tingkat tegangan nalika neundeun bracket atanapi sasak Éta dianggo dina rékayasa kabel pembangkit listrik, perusahaan kimia, perusahaan peleburan beusi sareng waja , Pertambangan sareng tempat-tempat intensif kabel sanés di Cina.
12 Teras> >> Halaman 1/2