• Fireproof cloth and Silicone Tape

    Kaén seuneu sareng Pita silikon

    Kaén anu tahan seuneu biasana didamel tina api-api sareng serat anu henteu kaduruk, anu diolah ku prosés khusus. Fitur utama: henteu kaduruk, tahan suhu luhur (550-1100 derajat), struktur kompak, henteu aya iritasi, tékstur lemes sareng tangguh, gampang dibungkus objék sareng alat anu henteu rata. Kaén seuneu moal tiasa ngajagaan objék tina bintik panas sareng area percikan, sareng nyegah atanapi ngasingkeun pembakaran sacara lengkep.
    Kaén seuneu henteu cocog pikeun las sareng acara-acara sanés anu nganggo percikan sareng gampang nyababkeun seuneu. Éta tiasa nolak percikan seuneu, slag, las spatter, sareng sajabana éta tiasa ngasingkeun tempat damel, misahkeun lapisan damel, sareng ngaleungitkeun résiko seuneu anu tiasa disababkeun dina kerja las. Éta ogé tiasa dianggo pikeun insulasi lampu, sareng netepkeun ruang damel anu aman, bersih sareng standar.