• Smoke curtain wall cloth

    Haseup lawon hordéng

    Pamakéan utama lawon tembok tirai haseup:

    a. Isolasi listrik: lawon témbok tirai haseup ngagaduhan grade insulasi listrik anu luhur, tiasa nahan beban tegangan tinggi, sareng tiasa dijantenkeun lawon insulasi, leungeun baju sareng produk sanésna.

    b. kompensator non-logam: kaén karét silikon tiasa dianggo salaku alat sambungan anu fleksibel pikeun pipa. Éta tiasa méréskeun karusakan anu disababkeun ku ékspansi termal sareng kontraksi tiis, sareng kaén silikon ngagaduhan résistansi suhu luhur, anti korosi, kinerja anti sepuh, kalenturan sareng kalenturan. Éta tiasa seueur dianggo dina minyak bumi, industri kimia, semén, sumber énergi sareng bidang sanés.